- Telefon: 0762 612881  (L-V, 10-17)

Magia universului iti asculta porunca.

Termeni şi condiţii de utilizare

1. Condiţii pentru utilizarea Neocub.ro şi înregistrarea unei comenzi

 • 1.1. Neocub.ro este un magazin online, cu livrare exclusiv prin curier. Găsiţi toate detaliile despre livrare în pagina Politica de livrare.
 • 1.2. Produsele prezentate pe Neocub.ro sunt noi, originale şi vor fi livrate în ambalajele autentice prezentate pe site, în termenii stabiliţi de Politica de livrare.
 • 1.3. Site-ul Neocub.ro poate fi utilizat pentru înregistrarea unor comenzi, atâta timp cât utilizatorii serviciului nostru acceptă toate condiţiile la care se face referire în prezentul document şi respectă şi agreează câteva principii simple, precizate într-o secţiune distinctă, mai jos, sub titlul „Principiile Neocub.ro”.
 • 1.4. În momentul plasării unei comenzi, utilizatorul acceptă fără echivoc toate condiţiile publicate pe site referitoare la Politica de livrare, la Precauţii Neocub, la Politica de confidenţialitate (pct.4 şi 5 din acest document), Principiile Neocub.ro şi oricare alte precizări publicate pe site, vizând serviciile oferite, inclusiv descrierea produselor comandate.
 • 1.5. În cazul în care o parte din aceste condiţii nu au fost înţelese, este datoria utilizatorului să solicite mai multe informaţii înainte de a plasa comanda, printr-un mesaj electronic la adresa de e-mail suport@neocub.ro.

2. Condiţii de returnare a produselor

 • 2.1. Produsele pot fi returnate de cumpărător, fără un motiv anume, timp de 14 zile calendaristice din momentul recepţionării lor. După acest termen, returnarea nu mai este acceptată.
 • 2.2. În cazul returnării, se va rambursa doar contravaloarea produsului, doar prin transfer bancar, în contul precizat de cumparător, În maxim 3 zile lucrătoare de la recepţionarea produsului returnat. Taxele bancare percepute de banca ce operează contul precizat de cumpărator vor fi suportate de acesta.
 • 2.3. Returnarea produsului se face împreună cu toate piesele setului, elementele de ambalaj şi accesoriile, şi în aceleaşi condiţii de calitate în care a fost recepţionat. Fără ambalaj, accesorii sau anumite piese, returnarea va fi refuzată şi produsele vor fi re-expediate.
 • 2.4. De asemenea, vor fi refuzate tentativele de a returna alte produse decât cele expediate în comandă (coating diferit, grad de uzură nerezonabil, forţă magnetică sau dimensiuni diferite, etc).

3. Condiţiile în care se poate beneficia de oferte şi promoţii

 • 3.1. Ofertele şi promoţiile Neocub.ro nu se cumulează; fiecare din ele se referă la anumite produse şi are o valabilitate limitată.
 • 3.2. De ofertele şi promoţiile Neocub.ro pot beneficia doar utilizatorii înregistraţi ai site-ului.

4. Notă de informare privind protecţia datelor personale

 • 4.1. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Pozitronic Web S.R.L., proprietarul Neocub.ro, va administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizează. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizaţi sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri şi servicii, a serviciilor de reclamă marketing şi publicitate şi a serviciilor de statistică.
 • 4.2. Pozitronic Web va putea transmite terţilor unele dintre datele furnizate de către Dvs. numai în condiţiile precizării scopului acestei transmiteri şi cu acordul prealabil al Dvs., cerut în mod explicit.
 • 4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Sunteţi de acord că ştergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmată de ştergerea contului Dvs. din sistem şi de imposibilitatea de a accesa serviciile Neocub.ro pe viitor.
 • 4.5. Pozitronic Web S.R.L. este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr 26877.

5. Controlul parolei de utilizator

 • 5.1. Excepţie făcând cele menţionate în această rubrică, utilizatorii nu pot dezvălui parola lor unei terţe părţi, nici să o impartă cu o terţă parte. Dacă nu mai aveţi control asupra parolei Dvs. pierdeţi controlul asupra informaţiilor Dvs. şi puteţi suporta consecinţele unor acţiuni interpretate ca fiind ale Dvs.
 • 5.2.Astfel că, dacă parola unui utilizator nu mai este sigură din orice motiv, ar trebui sa o schimbe imediat.

6. Modificarea Termenilor şi condiţiilor de utilizare

 • 6.1. Toate elementele Politicii de confidenţialitate, Politicii de livrare, Precauţiilor Neocub.ro, Principiilor Neocub şi oricare alte precizări publicate pe site sunt parte a termenilor şi condiţiilor de utilizare a Neocub.ro. 
 • 6.2. Orice element al termenilor şi condiţiilor de utilizare poate fi modificat oricând, în orice mod, fără nicio înştiinţare prealabilă şi fără îndeplinirea vreunei alte formalitaţi faţă de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra în vigoare din momentul afişarii acesteia în cuprinsul prezentului document sau a documentului corespunzator.

Principiile Neocub.ro

1.    Promovăm respectul reciproc.
 Asta înseamnă că orice client va fi tratat cu respect şi cu toată atenţia disponibilă, atâta vreme cât va respecta personalul Neocub.ro şi se va comporta civilizat. În cazul în care un client va folosi cuvinte sau expresii jignitoare sau care nu au legătură cu serviciile oferite, Neocub.ro îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu acesta pe termen nelimitat.

2.    Ne facem treaba cu profesionalism atâta vreme cât munca noastră nu este desconsiderată. 
În cazul în care un client refuză primirea unui colet pentru care a facut şi a confirmat o comandă, Neocub.ro va refuza orice comandă ulterioară a acestuia, timp de un an. Dacă un client întâmpină orice problemă legată de recepţionarea coletului, este datoria lui să ne contacteze imediat pentru a rezolva împreună această problemă, şi, în cazul unui retur accidental, pentru a retrimite comanda.

3.    Comanda unui client este o bucurie pentru noi, dar şi o responsabilitate pentru acesta.
Comenzile neconfirmate sunt valabile timp de 3 zile lucrătoare. După acest interval, comenzile se vor anula automat, iar preţul şi disponibilitatea produsului se pot modifica. Insistenţele pentru amânări nu vor avea efect. Clientul este îndreptăţit să facă o comanda atunci când este sigur că doreşte şi poate cumpăra produsul.

4.    Dorim să fim perfecţi, dar uneori nu se poate. Ne cerem scuze pentru situaţiile în care serviciile noastre, produsele noastre, operatorii noştri sau site-ul nostru nu sunt disponibile, total sau parţial. Ne dorim ca toată lumea să fie mulţumită, dar uneori pur şi simplu nu reuşim. Ne iertaţi şi aveţi răbdare, ne vom revanşa.

 


Clarificare termeni

Utilizator poate însemna: cumpărător, abonat la serviciul de Newsletter, vizitator, cu sau fără înregistrarea unui cont la Neocub.ro.

Refuzul colaborării poate însemna: refuzul unei comenzi, suspendarea abonamentului la Newsletter, suspendarea contului de utilizator, refuzul discuţiilor telefonice sau prin email.

Comanda confirmată este o comandă care a fost deja plasată (prin coşul de cumpărături al site-ului) şi pentru care s-au confirmat ulterior, în urma unei discuţii telefonice, toate datele transmise în cadrul comenzii.

Comanda neconfirmată este o comandă care a fost deja plasată, dar pentru care nu s-au confirmat datele transmise sau pentru care iniţiatorul comenzii nu a autorizat încă efectuarea livrării.

Refuzul de primire reprezintă orice situaţie în care clientul refuză recepţionarea coletului solicitat prin comandă fermă, indiferent că este vorba despre un refuz oficial sau unul prin absenţă (neprezentarea la oficiul de distribuţie, absenţa de la adresa de livrare, sau orice altă lipsă de reacţie care are ca rezultat returnarea coletului către expeditor, fără a oferi o justificare şi o compensaţie pentru pierderile suferite de pe urma comenzii returnate).


Vă mulţumim pentru înţelegere,

Echipa Neocub.ro