- Telefon: 0762 612881  (L-V, 10-17)

Magia universului iti asculta porunca.

Precauţii Neocub

 • Atentionare varstaPuzzle-urile magnetice prezentate şi comercializate pe Neocub.ro nu sunt jucării pentru copii. Se recomandă o vârstă minimă de 14 ani pentru cei care le utilizează. Jucăriile Neocub (Tesla balls) conţin magneţi foarte puternici şi trebuie ţinuţi la distanţă de persoanele care nu au împlinit această vârstă. 
  Magneţii înghiţiţi se pot ataşa de intestine, le pot încurca şi pot provoca răni grave sau, în cazuri extreme, chiar decesul.
   
 • Dacă există suspiciuni ca cineva a înghiţit astfel de magneţi puternici, este necesară, cu maximă urgenţă, contactarea unui medic de specialitate . Chiar dacă nu este clară natura obiectului înghiţit, dacă astfel de magneţi se aflau în apropriere, se impune o analiză responsabilă a situaţiei şi contactarea unui medic de specialitate, mai ales dacă este cazul unui copil. 
  Atenţie mare şi la copii mai în vârstă, la adolescenţi! Ar putea folosi magneţii pentru a simula pierceing-uri aplicate nazal sau bucal şi ar putea sa îi înghită accidental. Dacă se întâmplă aşa ceva, se impune contactarea de urgenţă a unui medic de specialitate.
   
 • Neocub.ro işi rezervă dreptul de a nu onora comenzile pentru care există motive să credem că beneficiarul final al achiziţiei este o persoană care nu a împlinit încă vârsta de 14 ani. 
  Întrucât noi nu vom livra conştient produsul către persoane care n-au împlinit încă vârsta de 14 ani, iar produsul prezintă marcaje corespunzatoare şi vizibile ce notifică în privinţa pericolului, atât pe ambalaj, cât şi în materialele de prezentare, adulţii care permit sau încurajează utilizarea produsului de către persoane cu vârsta mai mică decât cea recomandată îşi vor asuma întreaga responsabilitate pentru consecinţele unui astfel de comportament.
   
 • În aceeaşi masură în care copiii pot înghiţi aceşti magneţi, animalele de companie sunt expuse şi ele. Riscurile sunt chiar mai mari decât la oameni, întrucât animalele au dimensiuni mai mici, iar evoluţia simptomelor este mai rapidă, şi, de asemenea, nu pot comunica problemele aparute. Proprietarii de animale de companie sunt deplin responsabili de felul în care le expun pe acestea la pericolul înghiţirii magneţilor.
   
 • Magneţii pot defecta aparatura metalică sau magnetică. Nu ţineţi magneţii ataşaţi de obiecte sensibile sau în proximitatea obiectelor sensibile, precum: telefoane mobile, hard disk-uri, cartele magnetice, etc. De asemenea, persoanele care utilizează pacemaker sunt sfătuite să evite utilizarea magneţilor puternici precum cei permanenţi din Neodim.

A nu se plasa în gură sau în nas!


 

Alte detalii despre produse poţi afla aici: Despre NeocubBeneficii NeocubInstrucţiuni Neocub.