- Telefon: 0762 612881  (L-V, 10-17)

Magia universului iti asculta porunca.

Politica de livrare

Politica de livrare Neocub.ro

   Politica de împachetare şi livrare

   Dorinţa noastră cea mai mare este să fii mulţumit din prima. De aceea, împachetăm cu grijă produsele.
   Pentru că dorim ca transportul să aibă un impact cât mai mic asupra buzunarului tău, vom fi întotdeauna atenţi la raportul calitate/preţ, mizând pe siguranţă şi pe costuri decente.

   Livrăm repede, ieftin şi sigur, oriunde în România! 


 • Ambalăm profesionist
  Toate produsele sunt atent împachetate, în cutii cartonate, speciale. Şansele apariţiei unor probleme la transport sunt, practic, 0.
 • Livrăm la domiciliu, prin Bookurier, cu plata ramburs
  Pentru livrarea în Bucureşti, costul de împachetare şi transport pentru un colet este 10 lei, iar timpul de livrare este de 24 ore. 
  Pentru livrarea în orice altă localitate, costul de împachetare şi transport pentru un colet este 19 lei, iar timpul de livrare mediu este de 24 ore; timpul maxim de livrare este de 48 ore
  Indiferent de localitate, plata se face în momentul recepţionării coletului (în sistem ramburs). Timpul de livrare se masoară din momentul preluării coletului de către curier.
   
 • Livrăm la domiciliu, prin Fancourier, cu plata ramburs
  Pentru livrarea în orice localitate din aria curieruluicostul de împachetare şi transport pentru un colet este 22 lei, iar timpul maxim de livrare este de 24 ore
  Indiferent de localitate, plata se face în momentul recepţionării coletului (în sistem ramburs). Timpul de livrare se masoară din momentul preluării coletului de către curier.

Iată un tabel comparativ cu metodele de livrare disponibile:

METODĂ LIVRARE PREŢ / COLET TIMP DE LIVRARE LOCAŢIE LIVRARE URMĂRIRE ELECTRONICĂ
Fancourier 22 lei 24h la domiciliu da
GLS/Cargus in orice localitate din tara 19 lei 24h la domiciliu da
Bookurier pt. Bucureşti 10 lei 24h la domiciliu da

 


Precizări importante

 • 1: pentru că plata se face ramburs, iar transportul şi împachetarea sunt plătite de noi în avans, nu se vor expedia comenzi fără ca datele pentru livrare să fie transmise în scris ( coş de cumpărături) şi apoi confirmate telefonic. În acest fel, evităm orice eroare ce poate apărea la transmiterea informaţiilor. Nu insista, nu scriem după dictare:)
 • 2: Comenzile înregistrate în zilele lucrătoare, înainte de ora 14:00, vor fi procesate în aceeaşi zi, până în ora 15:00; dacă avem şi confirmarea clienţilor până la această oră, ele vor fi şi expediate în aceeaşi zi. Comenzile înregistrate în zilele lucrătoare, după ora 14:00, vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. Comenzile procesate dar confirmate după ora 15:00, vor fi, de asemenea, expediate în următoarea zi lucrătoare.


 

Alte informaţii utile:  Despre Neocub, Beneficii NeocubPrecauţii NeocubInstrucţiuni Neocub.