- Telefon: 0762 612881  (L-V, 10-17)

Magia universului iti asculta porunca.

Beneficiile Neocub

Relaxare magnetica

 Eliberează stress-ul
Senzaţia tactilă unică, zgomotul ciocnirii bilelor, crearea şi distrugerea diverselor forme, senzaţia de împlinire simţită la realizarea formei dorite, toate acestea fac stress-ul să se topească precum un cub de gheaţă într-o cană cu ceai fierbinte.

• Aduce multiple beneficii educaţionale
Jucându-te cu Neocub-ul tău, dezvolţi o cunoaştere intuitivă mult mai bună a principiilor geometriei, matematicii şi fizicii.

Beneficiu doua emisfere• Stimulează ambele emisfere cerebrale
Neocub este singurul puzzle care iţi stimulează ambele emisfere cerebrale. Emisfera stângă este cea care se ocupă de matematică, limbaj şi controlul părţii drepte a corpului, iar emisfera dreaptă este cea responsabilă pentru creativitate, adaptare a imaginii în spaţiu şi control asupra părţii stângi a corpului. De ce sa nu le antrenezi împreună?

• Dezvoltă creativitatea şi adaptabilitatea
Pentru că nu are limite si nu impune un scop predefinit, Neocub iţi încurajează şi iţi premiază creativitatea. Fiecare bilă(sferă) este practic un punct. Mai multe puncte formează o linie. Din linii se pot realiza forme geometrice bidimensionale şi, din acestea, forme geometrice tridimensionale. Numărul posibilită
ţilor tinde la infinit. Creativitatea sporeşte capacitatea de a rezolva rapid probleme, capacitate esenţială pentru adaptarea într-o societate dinamică precum cea în care trăim.


 

Mai multe detalii poţi afla aici:  Despre NeocubPrecauţii NeocubInstrucţiuni Neocub.